Sondazh: Sipas jush, brezi më i lumtur është:
  • X (1960-1980) 33%
  • Millenials (1981-1996) 56%
  • Z (1997-2011) 11%
  • Alpha (2012-2025) 0%

Medvedev: Kiev duhet të dorëzohet pa kushte

Nga A2 CNN
14 Mars 2024, 12:27 | Bota

Medvedev: Kiev duhet të dorëzohet pa kushte

“Ukraina duhet të njohë humbjen e saj ushtarake dhe të shkojë drejt dorëzimit të plotë dhe të pakushtëzuar. Ukraina duhet të çmilitarizohet dhe duhet të ndalohet krijimi i formacioneve paraushtarake në territoret e saj në të ardhmen”.

Këto janë kushtet për paqen e paraqitur në Telegram nga nënkryetari i Këshillit të Sigurimit rus Dmitri Medvedev.

“Të gjithë e kuptojnë në mënyrë të përsosur, përfshirë edhe gënjeshtarët arrogantë perëndimorë, se paqja mund të arrihet ose me vullnetin e ndërsjellë të palëve mbi bazën e një kompromisi të arsyeshëm ose me dorëzimin e njërës prej palëve në konflikt”, pretendon Medvedev.

A2 CNN Livestream

Debat - nga Alba Alishani