Sondazh: Çfarë ju pengon për t'u ushqyer shëndetshëm?
  • Çmimet e larta 50%
  • Mungesa e kohës 33%
  • Mungesë motivimi 0%
  • Lodhja fizike 17%

Palestinezët me sytë nga qielli, paleta me ndihma lëshohen mbi Gaza

Nga A2 CNN
13 Mars 2024, 17:01 | Bota

Agjencitë ndërkombëtare vijojnë përpjekjet e tyre për të dërguar ndihma në Gaza, një proces ky që është bërë gjithnjë e më i vështirë, kjo edhe për shkak të bllokimit të rrugëve dhe njerëzve të uritur që sulmojnë karvanët.

Në raportin e fundit Kombet e Bashkuara bëhet me dije se të paktën 576 mijë palestinezë në Gaza janë në prag të urisë, pjesa më e madhe e të cilëve janë larguar nga shtëpitë e tyre për shkaktë dhunës.

Kështu grupet për ndihmën kanë vijuar lëshimin e paketave të ndihmës nga ajri, edhe pse kjo metodë konsiderohet si më pak efektivë pasi ji gjithmonë ndihma shkon te njerëz më në nevojë.

A2 CNN Livestream

Dita jonë