Sondazh: Si e gjykoni vendimin, që të përjashtohen policët që kanë përdorur “Sky” apo “Enchrochat”?
  • Të panevojshëm 14%
  • Të drejtë 19%
  • Të vonuar 67%

Sejko: Forcimi i lekut po humbet natyrshmërinë, mund të ndërhyjmë! Norma e interesit nuk ndryshon

Nga A2 CNN
2 Gusht 2023, 17:39 | Aktualitet

Forcimi i lekut, sipas Guvernatorit Gent Sejko, ka bërë që Shqipëria të ketë një nga nivelet më të ulëta të inflacionit dhe rritjen më të madhe ekonomike në rajon. Ndalur të luhatjet në kursin e këmbimit, ai ka renditur disa arsye.

Ditari A2 CNN