Sondazh: Preferoni që emri i fëmijës tuaj të jetë:
  • Tradicional 42%
  • Modern 8%
  • I trashëguar 8%
  • Unik 42%

Zgjidhet kryetari i ri i këshillit të qarkut të Shkodrës

Nga Gjon Gjeka
1 Shkurt 2024, 16:28 | Aktualitet

Zgjidhet kryetari i ri i këshillit të qarkut të Shkodrës

Edmond Ndou i Partisë Socialiste është zgjedhur kryetar i këshillit të qarkut të Shkodrës. Mbledhja e thirrur pas dorëheqjes së Marina Duhanit nga radhët e PSD. Edmond Ndou mori 18 vota pro dhe 1 kundër nga 19 anëtarët me të drejtë vote për këshillin e qarkut të Shkodrës.

Pas vetëm pak muajsh nga drejtim i këtij institucioni nga PSD, tashmë ky institucion vendet për të gjithë qarkun do të drejtohet nga socialistët.

Në fjalën e tij, para anëtarëve të këshillit, Ndou u shpreh se do të punojnë me përkushtim me të gjithë në të mirë të zhvillimit të Qarkut të Shkodrës.

A2 CNN Livestream

Ditari nga Denisa Pasholli