Komisionet hetimore, shtyhet mbledhja e konferencës së kryetarëve

Nga A2 CNN
13 Mars 2024, 11:41 | Politikë

Është shtyrë për një ditë të pacaktuar mbledhja e konferencës së kryetarëve.

Sipas burimeve për A2 CNN, PS ka kërkuar më shumë kohë në dispozicion dhe për këtë arsye konferenca e kryetarëve është shtyrë për një ditë tjetër, pa e specifikuar.  

Shkak mësohet se është bërë objekti i ndryshuar për komisionet hetimore. Gjithashtu shkak u bë edhe formulimi ligjor për nënkomision, apo grupin e punës me 4 anëtarë. Janë ende në diskutime nëse do të jetë nënkomision apo grup pune.

A2 CNN Livestream

Dita jonë