Sondazh: Çfarë ju pengon për t'u ushqyer shëndetshëm?
  • Çmimet e larta 73%
  • Mungesa e kohës 18%
  • Mungesë motivimi 9%
  • Lodhja fizike 0%

Me Francën dhe Belgjikën, tjetër “grup ferri” për Italinë

Nga Dea Kozma
9 Shkurt 2024, 13:44 | Futboll

Me Francën dhe Belgjikën, tjetër “grup ferri”

Shorti nuk është pika më e fortë e Italisë. Të kaltrit vazhdojnë të vuajnë fatin e keq me goglat, sepse edhe në Nations League janë pozicionuar në një “grup ferri”.

Skuadra e drejtuar nga Spaletti-t do të luajë në Grupin 2, aty ku si kundërshtarë ka Belgjikën dhe Francën. Ekipi i ardhur nga vazo e fundit është Izraeli.

Mjaft interesante edhe grupet e tjera. Kroacia do të jetë kundër Polonisë, Holanda ka mes rivalëve edhe Gjermaninë, ndërsa Zvicra e shqiptarëve do të ndeshet me Serbinë, në Grupin 4, aty ku kokë serie është Spanja.

A2 CNN Livestream

Ditari nga Erion Dushi