Sondazh: Cilat janë faktorët më të rëndësishëm për zhvillimin e një fëmije?
  • Edukimi shkollor 13%
  • Kujdesi familjar 83%
  • Ndikimi i shoqërisë 5%

Takimi i EPRA-s, Armela Krasniqi: Sfidat dhe strategjitë e reja të rregullimit të tregut audioviziv

Nga A2 CNN
20 Tetor 2023, 12:25 | Aktualitet

A2 CNN Livestream

Ditari nga Erion Dushi