Sondazh: Cilat janë aktivitetet tuaja gjatë fundjavës?
  • Sport 13%
  • Me miqtë dhe familjen 53%
  • Rri në shtëpi 33%

Tirana Open 2023, Beach Volley në sheshin “Nënë Tereza”

Nga A2 CNN
26 Gusht 2023, 13:40 | Aktualitet

Emocionet dhe spektakli i Beach Volley pushtuan kryeqytetin. "Tirana Open 2023" është edicioni i parë zyrtar i aktivitetit më të ri të volejbollit në rërë, që synon të shndërrohet në traditë.

A2 CNN Livestream

Debat - nga Alba Alishani