WhatsApp jep zgjidhjen për “të hequr qafe” grupet e vjetra

Nga A2 CNN
9 Mars 2023, 13:03 | Teknologji

WhatsApp, tanimë ka gjetur një zgjidhje të re për të “hequr qafe” grupet e vjetra, për të cilat vendosi të caktojë një lloj date skadimi për ato të krijuara nga përdoruesit prej shumë kohësh.

Ky funksion, i quajtur "grupe në skadim", do të shpëtojë shumë njerëz nga grupet e papërdorura.

I testuar në WhatsApp iOS beta, funksioni do të kërkojë të krijojë një javë, një ditë ose një opsion të personalizuar të datës për grupet e krijuara.

Kështu, grupi do të fshihet nga të gjithë përdoruesit kur të vijë data e skadimit. Nëse dëshironi ta përdorni grupin për një kohë të gjatë, do të mund të çaktivizoni funksionin e datës së skadimit.

Por, funksioni i grupit me kohë do të jetë i disponueshëm vetëm për përdoruesit që e kanë aktivizuar këtë cilësim.

Me fjalë të tjera, kur skadon koha e caktuar nga personi që përdor tiparin "Grupet e skaduara" në grup, ai do të mund të largohet vetëm dhe pjesëmarrësit e tjerë mund të qëndrojnë nëse dëshirojnë.

Funksioni është aktualisht në testim beta dhe ka të ngjarë të përdoret në përditësimin tjetër të WhatsApp.

https://a2news.com/2022/10/03/zbulohen-5-ndryshimet-e-medha-qe-po-pergatit-whatsapp-i/
https://a2news.com/2022/07/06/whatsapp-behet-i-padukshem-vjen-funksioni-i-ri-per-tu-fshehur-nese-jeni-ne-linje/
https://a2news.com/2022/07/01/whatsapp-prezanton-avatare-te-animuar-per-video-thirrje/

Do të informohesh i pari?
Shkarko aplikacionin tonë:
Android ~ iOS

A2 CNN Livestream

Ditari nga Erion Dushi