“Aplikacioni i mafias”, si po dalin bisedat e grupeve kriminale

Nga A2 CNN
3 Tetor 2023, 16:41 | Aktualitet

Me një çmim deri në 2 mijë euro platforma SKY e përdorur gjerësisht nga grupet kriminale rezistoi vetëm për një periudhë të shkurtër, kur u godit në vitin 2021. Ashtu si ENRCHROCHAT furnizuesi më i madh SKY ECC u godit nga hetuesit franceze belge dhe holandeze, ndërsa në mjaft raste përdoruesit e tyre gabonin duke ruajtur bisedat në memoriet e brendshme të celularëve.

A2 CNN Livestream

Debat - nga Alba Alishani