Sondazh: Si e gjykoni vendimin, që të përjashtohen policët që kanë përdorur “Sky” apo “Enchrochat”?
  • Të panevojshëm 18%
  • Të drejtë 24%
  • Të vonuar 59%

Studentët e mjekësisë në protestë, të vendosur kundër kontratës detyruese

Nga A2 CNN
3 Tetor 2023, 16:14 | Aktualitet

Auditoret e fakultetit te Mjekesise jane boshatisur nga studentet. Te rinjte e viteve te dyta deri te gjashta nuk pranojne te hyjne ne mesim. Ata kerkojne anulimin e ligjit qe i detyron te punojne ne vend ose te paguajne tarifen e plote per vitet e mbetura te shkolles. Mdersa me te rinjte e fakultetit qe e kane pranuar kete kusht kane bere betimin e Hipokratit dhe vijojne normalisht mesimin.

Ditari A2 CNN