Historia tërheq të moshuarit, turizëm edhe në tetor

Nga A2 CNN
3 Tetor 2023, 16:31 | Aktualitet

Pas bumit të turistëve gjatë sezonit veror, duket se Shqipëria po tërheq gjithnjë e më shumë të huaj edhe për shkak të historisë së saj. Edhe në muajin tetor, Tirana por dhe qytetet e tjera numërojnë me dhjetëra turistë nëpër sheshet kryesore.

A2 CNN Livestream

Debat - nga Alba Alishani