Bie ndjeshëm konsumi, tregu në Kukës po kthehet në vend ekspozimi se sa tregtimi

Nga A2 CNN
30 Janar 2023, 13:07 | Sociale
Bie ndjeshëm konsumi, tregu në Kukës po kthehet në vend

Çdo ditë çmime me të larta dhe çdo ditë më pak blerës në tregun e fruta-perimeve dhe bulmetit në qytetin e Kukësit. Kjo është panorama në këto ditë të ftohta të janarit, ku si tregtarët ashtu edhe qytetarët konstatojnë rënien e ndjeshme të konsumit.

Nga ana tjetër qytetarët, shprehen se rritja e çmimeve dhe pamundësia e tyre financiare ka bërë që më së shumti të vëzhgojnë tregun sesa të blejnë.

Largimet nga masive nga Kukësi janë një tjetër arsye e kësaj situate, pasi përllogaritet që në qytet kanë mbetur kryesisht të pamundurit ekonomikisht dhe pensionistët.

A2 CNN Livestream

Dita jonë 2024