Dule: Beleri po mbahet peng për hakmarrje politike! Pse nuk lejohet që të betohet?

Nga A2 CNN
20 Tetor 2023, 12:30 | Aktualitet

Kreu i PBDNJ-së, Vangjel Dule, i është rikthyer sërish çështjes së Fredi Belerit, i cili ndodhet prej gati 6 muajsh në burg. Ai tha se Beleri po mbahet peng dhe se kjo nuk është një çështje që i përket drejtësisë shqiptare.

A2 CNN Livestream

Debat - nga Alba Alishani