Sondazh: A duhet të zbatohet leja menstruale në Shqipëri?
  • Po 71%
  • Jo 24%
  • Nuk e di 5%

E rëndë! Qytetari në Përmet plagos shqiponjën, e var në portë për ta balsamosur

Nga A2 CNN
8 Tetor 2023, 17:19 | Aktualitet

Një shqiponjë, e cila nuk qëndronte krenare, në portën e një copë tokeje në fshatin Buhal…kjo është pamja e rëndë që është regjistruar sot në Përmet. Shqiponja, ishte e plagosur dhe ishte varur në portë me qëllim balsamosjen të gjallë.

Ditari A2 CNN