Sondazh: A ju shqetëson lënia në harresë e Bibliotekës Kombëtare?
  • Po 100%
  • Jo 0%
  • Nuk më intereson 0%

Njoftimi i rëndësishëm për udhëtarët: Nga sot, duhet të jeni 3 orë para në Rinas për check-in

Nga A2 CNN
9 Gusht 2023, 12:53 | Aktualitet
Njoftimi i rëndësishëm për udhëtarët: Nga sot,

Nga dita e sotme, të gjithë pasagjerët që duan të udhëtojnë në Aeroportin “Nënë Tereza”, do duhet të paraqiten 3 orë përpara për check-in. Një vendim i tillë ka ardhur për shkak të fluksit të shtuar përgjatë muajve të verës. Njoftimi është bërë nga TIA.

"Për të siguruar udhëtim të qetë dhe për të akomoduar pasagjerët e shtuar gjatë kësaj periudhe, do t’iu kërkonim të gjithë pasagjerëve të mbërrijnë në aeroport të paktën 3 (tre) orë përpara kohës së planifikuar të nisjes. Ju lutemi, merrni parasysh kohën e mundshme shtesë që kërkohet për kontrollin e bagazheve, kontrollet e sigurisë dhe çdo rrethanë të paparashikuar që mund të zhvillohet" thuhet në njoftimin e TIA-s.

Referuar të dhënave të bëra publike nga Policia e Shtetit, gjatë muajit gusht 1 milionë pasagjerë do të hyjnë dhe dalin nga Shqipëria nga aeroporti “Nënë Tereza”.

A2 CNN Livestream

Ditari nga Denisa Pasholli