Publikimi i pagave, Gjykata jep vendimin përfundimtar për 4 të akuzuarit

Nga A2 CNN
29 Mars 2023, 10:42 | Kronikë
Publikimi i pagave, Gjykata jep vendimin përfundimtar për 4 të

Gjykata e Tiranës ka shpallur vendimin pëfundimtar për katër të akuzuarit për publikimin e databazës së pagave.

Të pandehurit përfituan uljen e një të tretës së dënimeve me burg për shkak të gjykimit të shkurtuar, por asnjë prej tyre nuk do të shkojë në qeli.

Gjykata pezulloi dënimin me burg duke i lënë të katërt në shërbim prove, përkatësisht Eni Qirjako, 32 muaj; Andi Agaraj, 4 vite; ndërsa Klodian Sota dhe Endri Ikonomi nga 32 muaj.

https://a2news.com/2022/05/27/publikimi-i-pagave-prokuroria-perfundon-hetimet-dergon-ne-gjykate-ceshtjen/

A2 CNN Livestream

Dita jonë 2024