Pylli i Sodës po kthehet në vendgrumbullim mbetjesh, asnjë ndëshkim për ndotësit

Nga A2 CNN
17 Tetor 2023, 10:53 | Aktualitet

Pylli i Sodës i cilësuar edhe si mushkëria e qytetit të Vlorës vijon të ndotet dhe në vende të caktuara ngjan si vendgrumbullim mbeturinash nga më të ndryshmet. Aksionet e ndërmarra herë pas here si për pastrimin e tij ashtu edhe paralajmërimet për ndëshkimin e atyre që e ndotin kanë mbetur thjesht në kuadrin e deklaratave, pasi realiteti është shumë i qartë dhe nuk lë vend për koment.

A2 CNN Livestream

A2 Sport