Sondazh: Çfarë ju pengon për t'u ushqyer shëndetshëm?
  • Çmimet e larta 50%
  • Mungesa e kohës 33%
  • Mungesë motivimi 0%
  • Lodhja fizike 17%

Nga "arrest në burg" në spital psikiatrik, Gjykata ndryshon masën e sigurisë për Jetnor Zhabolin

Nga A2 CNN
11 Mars 2024, 12:15 | Kronikë

Nga "arrest në burg" në spital psikiatrik, Gjykata ndryshon

Gjykata e Tiranës ndryshon masën e sigurisë për Jetnor Zhabolin, ekonomistin që mbante të izoluar dhe në mbikëqyrje kamerash sigurie familjarët e tij.

Pas paraqitjes së akt-ekspertizës psikoligjore gjykata ndryshoi masën nga "arrest në burg" shtrim të përkohshëm në spital psikiatrik.

Sipas akt-ekspertimit Zhaboli ka qenë i papërgjegjshëm në kohën e kryerjes së veprimeve për të cilat u arrestua.

 

A2 CNN Livestream

Dita jonë