Sondazh: Sa prezent është aktiviteti fizik në përditshmërinë tuaj?
  • Çdo ditë 45%
  • Tre herë në javë 18%
  • Vetëm në fundjavë 9%
  • Asnjëherë 27%

Festat e nëntorit, edhe e hëna pushim për administratën

Nga A2 CNN
22 Nëntor 2023, 10:46 | Politikë

Festat e nëntorit, edhe e hëna pushim për administratën

Me rastin e festave të Pavarësisë dhe Çlirimit të vendit, Këshilli i Ministrave ka vendosur edhe datën 27 nëntor ditë pushimi për të gjithë punonjësit e administratës.

Në vendimin e qeverisë thuhet se kjo datë do të zëvendësohet me një ditë tjetër pune gjatë tremujorit të parë të vitit 2024.

Vendimi hyn në fuqi menjëherë.

Festat e nëntorit, edhe e hëna pushim për administratën

A2 CNN Livestream

Ditari nga Denisa Pasholli