Koncesionet në shëndetësi, socialistët vijojnë mbledhjen vetëm, miratojnë nisjen hetimit parlamentar

Nga A2 CNN
25 Prill 2024, 16:04 | Politikë

Koncesionet në shëndetësi, socialistët vijojnë

Anëtarët e mazhorancës në Komisionin Hetimor për Shërbimet Publike të Sterilizimit dhe Check up në Shëndetësi, vijuan mbledhjen e cila më herët ishte deklaruar e mbyllur nga kryetarja Albana Vokshi dhe pa vendim të ndërmjetëm.

Anëtarët e mazhorancës në vijim të mbledhjes miratuan me 8 vota pro nisjen e hetimit parlamentar, si dhe miratuan kërkesat për marrjen e provave drejtuar institucionve sipas kërkesave të opozitës dhe mazhorancës.

Ky propozim, për fillimin e hetimeve ishte parashtruar vazhdimisht gjatë mbledhjes së sotme prej anëtarëve të mazhorancës, por u refuzua nga kryetarja Albana Vokshi dhe anëtarët e tjerë të opozitës.

A2 CNN Livestream

Ditari nga Erion Dushi