Sondazh: A keni pasur raste të abuzimit me të dhënat tuaja personale?
  • Asnjëherë 10%
  • Shpesh 60%
  • Nuk jam në dijeni 30%

Insekti i “ndërpret” pyetjen gazetares, veprimi i Joe Biden është për t’u vlerësuar (VIDEO)

Nga A2 CNN
10 Gusht 2023, 11:26 | Aktualitet
Insekti i “ndërpret” pyetjen gazetares, veprimi i Joe Biden

Intervista e Joe Biden ka marrë vëmendjen e mediave, jo për shkak të ndonjë deklarate të tij të fortë si president i SHBA-së, por për gjestin...dhe jo! Nuk është rrëzuar, siç ka ndodhur shpesh.

Ai është shfaqur duke ndihmuar një gazetare, pasi teksa po realizonte intervistën një insekt “pushoi” në trupin e saj.

"Ju keni një insekt", tha Biden ndërsa e hoqi me shpejtësi.

Gazetarja e mori shumë shpejt situatën në dorë, dhe pasi e vlerësoi si gjest, vijoi menjëherë në pyetjen e radhës.

https://youtu.be/BUI5K07j06Q

Debat - nga Alba Alishani