Rrëqebulli i rrallë në Shqipëri, puna e rëndë në gurore dhe vajza e diktatorit

Nga A2 CNN
26 Nëntor 2022, 14:19 | Fotolajme

A2 CNN Livestream

Ditari nga Bruna Çifligu