Sondazh: A ju shqetëson lënia në harresë e Bibliotekës Kombëtare?
  • Po 100%
  • Jo 0%
  • Nuk më intereson 0%

Shqipëria inferiore në marrëdhëniet ekonomike me Francën, importon 3 herë më tepër nga sa eksporton

Nga A2 CNN
17 Tetor 2023, 16:22 | Aktualitet

Shqipëria dhe Franca kanë marrëdhënie ekonomike kryesisht në drejtim të tregtisë, investimeve dhe turizmit. Në drejtim të shkëmbimit të mallrave, Shqipëria është shumë më inferiore. Vendi importon 3 herë më tepër nga sa eksporton.

A2 CNN Livestream

Ditari nga Denisa Pasholli