Sondazh: Cilat janë aktivitetet tuaja gjatë fundjavës?
  • Sport 18%
  • Me miqtë dhe familjen 53%
  • Rri në shtëpi 29%

Të papunë që refuzojnë punën në Maliq, do të hiqen nga skema e ndihmës

Nga A2 CNN
17 Tetor 2023, 16:18 | Aktualitet

Rritja e numrit të vendeve të lira të punës në Bashkinë e Maliqit çuditërisht nuk është pasuar me uljen e numrit të të papunëve që trajtohen me ndihmë ekonomike. Sipas të dhënave, qytetarët refuzojnë punët për shkak të pagesave të ulëta. Ndërsa bashkia paralajmëron largimin nga skema e ndihmës ekonomike për ata që refuzojnë punët që i ofrohen.

A2 CNN Livestream

Dita jonë