Lara Colturi arrin një tjetër sukses në garën e “Giant Sllalom”

Nga Erald Kodhelaj
20 Janar 2024, 14:21 | Sport

Një tjetër rezultat i shkëlqyer i Lara Colturit në ndalesën e Jasnës në Kupën e Botës.

Ajo arrin të renditet e 13-ta në “Giant Sllalom” në një garë mjaft të luftuar. Nesër Lara do të jetë përsëri në garë në Jasna, por këtë herë në disiplinën e Slallomit.

Lara po “abonohet” kështu me top 15 dhe konsolidon pozicionin e saj në renditjen e përgjithshme dhe përligj çdo garë e më shumë parashikimet si një talent i Skive Botërore.

 

A2 CNN Livestream

A2 Business