Besnik Mustafaj "Mes krimeve dhe mirazheve të vitit ’90", parathënia nga Berisha

Nga A2 CNN
9 Dhjetor 2022, 15:39 | Aktualitet
Besnik Mustafaj "Mes krimeve dhe mirazheve të vitit ’90",

Shkrimtari dhe ambasadori Besnik Mustafaj rikthen në treg një nga veprat e tij me ese që ndërthurin ngjarje politike të viteve ’90 në Shqipëri. Këtë herë parathënia e librit vjen nga Sali Berisha, protagonist i disa prej ngjarjeve të përshkruara në libër.

Prezantimin e këtij ribotimi ka zgjedhur ta bëjë pikërisht Ditën e Rinisë, që në Shqipëri lidhet ngushtë edhe me dhjetorin e demonstratave të të rinjve që artikulonin për Shqipërinë si e gjithë Europa.

Besnik Mustafaj ka vendosur që këtë vit të ribotojë gjithë veprat e veta, e këto shkrime midis krimeve dhe mirazheve është ndër hapat e parë drejt ribotimit të plotë të veprave të tij.

https://a2news.com/2022/11/18/besnik-mustafaj-prezanton-fajtorin-permes-fatit-te-shqiptareve/
https://a2news.com/video/besnik-mustafaj-dhe-namik-dokle-mes-letersise-jo-larg-politikes/

A2 CNN Livestream

Ditari nga Denisa Pasholli