Sondazh: Si e vlerësoni terapinë në çift?
  • E kam provuar, e dobishme 25%
  • E padobishme 0%
  • S' e di,nuk e kam provuar 75%

Fluks në Kakavijë, por nuk ka radhë, punohet me 3 sportele

Nga A2 CNN
24 Dhjetor 2022, 09:48 | Aktualitet
Fluks në Kakavijë, por nuk ka radhë, punohet me 3 sportele

Pika e kalimit kufitar të Kakavijës është përballur me fluks të shtuar mjetesh dhe qytetaresh që kalojnë në të dy anët e kufirit. Radhë janë shënuar vetëm mbrëmjen e djeshme ku pala greke punonte me një sportel, ndërsa mëngjesin e sotëm situata është normalizuar dhe të dy policitë punojnë me nga tre sportele. Qytetarët tregojnë se edhe pse fluksi është i lartë, nuk ka patur vonesa.

“Për herë të parë që shoh rregull te dogana greke, punohet me 3 sportele”, thotë një qytetar.

Përgjatë 24 orëve të fundit në Kakavijë kanë hyrë rreth 7000 persona, ndërkohë që kanë dalë nga territori ynë 3400 shtetas.

A2 CNN Livestream

Debat - nga Alba Alishani